Iiro Rautiainen workshop 14.10.2017

Collapse Show info
Iiro Rautianen tulee Joensuuhun 14.10.2017 pitämään kurssin henkilökuvauksesta. Mallina toimii upea Minna Kosonen ja Minnan hiukset ja meikit loihtii Natalia Tarnanen. Kurssi pidetään Vainoniemen huvilalla.
Opettelemme Iiro Rautiaisen johdolla käyttämään salamaa miljöössä niin, että lopputulokseksi saadaan luonnollisesti valaistun näköinen kuva elokuvallisella tunnelmalla. Päivän aikana Iiro kertoo salaman käytön teknisistä ja ilmaisullisista puolista ja näitä tietoja soveltaen opettelemme yhdistämään salamavalon luonnonvalon kanssa luonnollisella tavalla.
 
Vainoniemen huvilan miljöötä hyödyntäen Iiro toteuttaa yhden esimerkkikuvauksen. Tällöin osallistujat pääsevät seuraamaan kuinka toteutan kauniin tunnelmallisen valaisun mallin kanssa. Tässä vaiheessa tarkentavat lisäkysymykset ovat todennäköisesti myös paikallaan.
 
Jokainen osallistuja pääsee myös kuvaamaan mallin kanssa harjoitellen salaman käyttöä. Iiro auttaa ja ohjaa osallistujia samalla.
 
Lopuksi Iiro näyttää kuinka editoi kuvansa esitellen workflownsa ja käyttämänsä työkalut Photoshopissa.
 
Kurssin hinta on 270 euroa. Osallistujia kurssille mahtuu 7 ensimmäistä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, vähimmäisosallistujamäärä 4. Kurssilla tarjolla kahvetta ja pikkunaposteltavaa, kurssimaksu ei sisällä ruokia vaan jokainen maksaa omat ruokansa, käydään syömässä kaupungilla jotain yhdessä tai tilataan ruuat paikanpäälle. 
Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia otsikolla “Iiro Rautiainen workshop” osoitteeseen info@paulijarviluoto.com