Every gal is a superstar. Eli glamour kuvaukset

Collapse Show info

08 Dec 2016 in Valokuvaus

Tekijä : pjarviluoto

Mitä se nyt höpäjää?

Usein katselen kuviani ja mietiskelen mitä niissä voisi parantaa. Parin päivän katselun jälkeen usein silmä huomaa jotain häiritsevää ja sitten minä sitä yritän ratkoa mitä silmä yrittää kertoa. Nykyisin silmääni on häirinnyt uusi tekijä kuvissani, jotenkin en tuntenut boudoir kuviani sellaisiksi kuin boudoir kuvat yleensä ovat ja olen sitä viime ajat mietiskellyt kunnes eräänä kauniina päivänä tajusin, että kuvaan glamouria. Ja hauskaa sinänsä, että juuri sitä olen halunnut kuvata alusta pitäen. Eli sellaisia kuvia joista asiakas tekisi itselleen ison kehystetyn taulun ja vielä 30 vuoden päästäkin sitä vielä katselisi ja hymyilisi – koska muotokuvan pitää olla ikuinen.

Kenelle tämä kuvaus sitten on?

Kuvaus on suunnattu eritoten naisille eli kaikille teille ihanille kauniimman sukupuolen edustajille. Tule yksin tai tule otattamaan sisarus- tai kaveruskuvaukset, polttarikuvaukset, huomenlahjakuvaukset, kuvauta itsesi äitisi kanssa tai hemmottele vain itseäsi, koska siitä siinä on pohjimmiltaan kyse, itsensä hemmottelusta – kuvia joista olet korkeintaan haaveillut. Kuvia jotka kestävät aikaa. Ikäraja kuvauksille on 7-vuotta, yläikärajaa ei ole. Kyseessä on siis erittäin tyylikkäät kuvaukset ja ne voivat olla ihan yhtä hyvin perhekuvat kuin balettitanssijan kuvaukset tai jotain rohkeampaakin, mutta ei vähempää vaatteita kuin normaalilla uimarannallakaan. Classy.

Mitä tämä kuvaus sitten käytännössä tarkoittaa?

Kyseessä on muotokuvaus joka ammentaa tyylinsä modernista muotikuvauksesta. Haluan yksinkertaisesti asiakkaani tuntevan itsensä upeiksi. Kuvaukset tehdään suurimmaksi osaksi studiossani, sen ympäristössä tai jossain kesällä kelien salliessa ulkona, mutta suosin pääosin kuvauksiini studiota – siellä saa loihdittua kuvista juuri sellaiset kuin haluamme.

Valmistautuminen

Kuvauksiin kannattaa varata useat eri asusteet, erityisesti juhlamekot kannattaa kaivaa esille (häämekolle käyttöä), arkisempiin asuihin – bodyja, toppeja ja alusvaatteita (esim. alusvaatekuvauksille luonnollisesti ikäraja 18 v.). Suosittelen ottamaan kuvauksiin 5 eri asusteet. Ota mukaan koruja ja korkkareita. Varaa meikkaaja & kampaaja jos haluat oikein hemmotella itseäsi. Muuta sinun ei tarvitsekaan tehdä, paitsi valmistautua näkemään kauniita kuvia itsestäsi.

Kuvaustilanne

Kuvaukset kestävät lähemmäksi 2 tuntia. Otetaan erityylisiä kuvia, eri taustoilla & eri fiiliksillä. Minä hoidan sinun ohjaamisesi täysin ja sinun ei todellakaan tarvitse tehdä muuta kuin nautiskella kuvaustilanteesta.

Kuvausten jälkeen

Kuvausten jälkeen liitelet pilvilinnoissa ja et malta odottaa, että saat kuvat itsellesi. Sen takaan, tyytyväisyystakuulla. Kun olen esikäsitellyt kuvat, saat kuvat verkkopalveluun mistä saat valita itsellesi 10 kuvaa ja nämä 10 kuvaa kuuluvat jo 200 euron pakettiin. Lisäkuvia pystyy myös valitsemaan verkkopalvelusta 20 euron kappalehintaan.  Tämän jälkeen editoin kuvat ja lähetän ne sinulle digitaalisina samaisen verkkopalvelun kautta. Toimitusaika kuvilla on noin 1 kuukausi.

 

Vuoden alusta aloitan Glamour-kuvaukset rytinällä – näistä kuvauksista osviittaa antaa oheiset kuvat. Teen vielä toisen kirjoituksen ensi viikon varsinaisista Glamour-kuvauksista, se tulee nettiin vielä toivottavasti ennen joulua, siinä näette sitten vähän tarkemmin mistä on oikein kyse.

 

Ps. Tässä olisi oiva lahja puolisolle mikäli lahja pukinkontista vielä puuttuu.