Esittely

Collapse Show info

Who? Valokuvaaja


Sijainti: Joensuu, Niittylahti
Nimi: Pauli Järviluoto
Puhelinnumero: 044 301 7297
Y-tunnus: 2658069-9
Facebook
Olen valokuvaaja Pohjois-Karjalasta Joensuusta. Suurin intohimoni valokuvauksessa ovat ihmiset. Haluan luoda henkilöstä heidän itsensä oloisia ja minun näköisiäni kuvia ja luoda sen mahdollisimman vaivattoman oloisesti asiakkailleni - luoda kuvasta 'glamouria'.
Perustin oman valokuvausputiikin ja haluankin toteuttaa asiakkailleni toinen toistaan kauneimpia kuvia, yllättäää heidät. Kaikki on kiinni valokuvaajan taidoista ja tiimistä, järjestelykyvyistä, intuitiosta ja visioista, tekniikkapuoli tulee vasta perästä. Haluan olla vielä joku kaunis päivä valokuvieni osalta maailman huippuja. Joku saattaisi sanoa, että elä poika haahuile, mutta itse uskon, että jokainen on unelmiensa toteuttaja. Jatkuva oppimisen halu ajaa minua eteenpäin, enkä toivo koskaan saavuttavani tilaa jossa olisin 'valmis'. Pidän tavoitteeni hyvin korkealla, koska joku sinne aina kiipeää. 

Suurimmat esikuvani tulevat Amerikoista muotokuvauksen osalta, rakastan niiden tarkkaan sommiteltuja kuvia, joissa jokainen pikku yksityiskohta on tarkkaan ajateltu, sellaisia haluan luoda asiakkailleni, ovat ne sitten yksityis- tai yritysasiakkaita.

Käytössäni on myös tarvittaessani assistentti, joka auttaa tekemään kuvistani entistä parempia.

'Luodaan timantteja yhdessä'

Ystävällisin terveisin
Pauli Järviluoto