Usein tuumattuja

Mikä on kuvien toimitusaika?

Kuvat toimitetaan n. 1 kuukaudessa. Hääkuvissa toimitusaika 1-2 kk (kesä/syksyn sesonki)

 

Miten toimitat kuvat?

Kuvat saa ladattua digitaalisesti PixieSet -palvelusta. Palvelusta saat ladata vesileimalliset versiot kuvista sekä vesileimattomat versiot, joista voitte tilata tulostuslaatuisia kuvia valitsemaltanne palveluntarjoajalta. PixieSet-palvelusta saatte myös jaettua kuvanne esim. sukulaisillenne, pyörittää diashow:ta tai luotua omia suosikkilistauksia kuvistanne eli varsin monipuolinen kuvapalvelu. Käytän myös Kuvatilaus.fi palvelua, josta saatte tilata printtituotteita – kuvanne ovat palveluun valmiiksi ladatut ja saatte näistä ja muista palveluistani myös ohjeet (tämä palvelu pyynnöstä).

 

Miten paljon saan kuvia?

Riippuu aina kuvauksista, esim. glamour-kuvauksissa kuvat käsitellään beauty -kuvauksina, jolloin editointi on hitaampaa ja kuvamäärä määräytyy hinnan mukaan (ja tähän vaikuttaa mm.  asusteiden määrä eli riippuu hyvin pitkälti siis kuvaustarpeista). Mutta lähtökohtaisesti asiakas saa X määrän kuvia, riippuen kuvauspaketista, esim. perhekuvaus sisältää 20 kuvaa ja lisäkuvia saa erillishintaan 15 e/kpl. Asiakas itse valitsee haluamansa kuvat ja mahdolliset lisäkuvat.

 

Missä laadussa lähetät kuvat?

Täysilaatuiset sekä web-versiot.

 

Miten ne kuvien käyttöoikeudet menee?

Asiakas saa toimitetuille kuvilleen vain käyttöoikeuden, eikä kuvia saa millään tavalla muokata, rajata, sävyttää tai tehdä mitään muutosta, mikä vaikuttaa kuvan sisältöön. Poislukien mikäli asiakas tilaa kuvia mustavalkoisena valitsemastaan kuvapalvelusta tai jos esim. kuva rajaantuu jos sen lataa Facebook palveluun, tällöin olisi tietysti suotavaa, että kuvaajan nimi käy ilmi kuvatekstistä.

 

Saako mustavalkoisia kuvia kuinka paljon tilatessa?

Yritän pitää homman itseni näköisenä, joten en lupaa tarkkaa lukua kuinka monta kuvaa teen mustavalkoisena, koska kaikissa tilanteissa, paikoissa, ympäristöissämustavalkoinen kuva ei toimi, joskus se taas toimii paljon paremmin kuin väriversio, joten teen päätökset kuvaa muokatessa, teenkö siitä mustavalkoisen vai värillisen. Asiakas voi pyytää jälkikäteen tietysti, että hän haluaisi tämän kuvan värillisenä tai tämän kuvan mustavalkoisena. Ja mikäli asiakas haluaa kaikki kuvansa mustavalkoisina tai värillisinä, niin sekin käy.

 

Laitatko asiakkaiden kuvia esille kotisivuille tai muualle kuten Facebook -palveluun?

Riippuu kuvausaiheesta (esim. glamour kuvia en käytä kotisivuillani/facebook tms. palveluissa ilman erillistä asiakkaan suostumusta), muista kuvauksista lataan satunnaisesti 1-2 kuvaa kotisivuilleni/Facebook-sivuilleni ellei asiakas toisin pyydä. Mutta mikäli asiakas ei halua kuviaan esille missään tapauksessa, sekin käy.

 

Miten kuvien maksu & maksuaika?

Palvelullani on lähtökohtaisesti maksuaikaa kuvauspäivästä 2 viikkoa ellei toisin sovita (lähetän laskut asiakkaan sähköpostiin). Lahjakortit ja hääkuvauksien varausmaksut tulevat maksuun tilattaessa.

 

Saako kauttasi tilattua kuvatuotteita, kanvastauluja tai printtejä?

Pyydettäessä. Kun toimitan digitaaliset kuvanne annettuun sähköpostiin, minulla on käytössä myös http://paulijarviluoto.kuvatilaus.fi -palvelu. Saat sähköpostiisi tunnuksen, jolla pääset tilaamaan kuvatuotteita vaivattomasti. Eli kuvat on valmiina palvelussa, joten voitte kuvien valmistuttua tilata niistä samointein mm. kiitoskortit ja kanvastaulut valitsemistanne kuvista suoraan kotiovellenne.

 

Saapiko opiskelija-alennusta?

No tottakai, hinnasta lähtee -10% opiskelijakortilla! (ei voi käyttää yhdessä voimassa olevien tarjousten kanssa)

 

Jäikö jokin asia vielä vastaamatta?

Kysy lisää laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@paulijarviluoto.com tai soittamalla 044 301 7297